Mobiele GeForce RTX 3050 verschenen in Geekbench


Een Geekbench-benchmark laat de nieuwe mobiele RTX 3050 van NVIDIA in een laptop zien. Deze nog niet aangekondigde grafische chip voor mobiele systemen zou volgens geruchten beschikken over 4GB GDDR6-geheugen en 2048 CUDA-cores. Omdat het waarschijnlijk om een engineering sample gaat is de behaalde score in OpenCL nog niet 100% betrouwbaar.

Eerder merkten we ook al de mobiele RTX 3050 Ti op welke vermeld werd op de site van Asus, inmiddels is deze van hun website afgehaald.

Meer details over deze mobiele RTX 3050 hebben we helaas nog niet. Het is inmiddels wel bekend dat er een RTX 3050 Ti en RTX 3050 voor zowel desktops als laptops uitkomen, maar tot op heden heeft NVIDIA hier nog niks over openbaar gemaakt.Bronnen: Geekbench

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.