Mobiele Intel Core i7-12650H verschenen met 10 cores en 16 threads


Een nog onbekende processor van Intel is verschenen in de Geekbench benchmarktool. Het gaat om een 12e generatie Alder Lake processor, waar dit specifieke model bedoelt is voor gebruik in mobiele apparaten, zoals laptops. Deze Intel Core i7-12650H krijgt volgens de testresultaten 10 cores met 16 threads aan boord en een kloksnelheid van 2.7GHz met boost tot 3.5GHz.

Intel heeft de mobiele Alder Lake processors nog niet officieel aangekondigd, waar waarschijnlijk volgend jaar pas verandering in gaat komen. Pas tijdens CES 2022 in januari zal Intel deze nieuwe mobiele processors aankondigen, dus is het voor nu nog even afwachten.

Omdat dit een mobiele processor zal zijn zal deze niet los verkrijgbaar komen, deze zijn ten slotte bedoelt voor in laptops en andere portable systemen.Bronnen: Benchleaks, Geekbench

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.