MONTECH introduceert de KING 95 en KING 95 PRO behuizingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MONTECH

MONTECH introduceert met trots zijn nieuwste vlaggenschipmodellen, KING 95 en KING 95 PRO, als innovatieve PC-componenten en randapparatuur. De KING 95 kenmerkt zich door een duurzaam stalen frame en 4 mm gebogen gehard glas, wat zorgt voor een meeslepend panoramisch zicht en optimale componentzichtbaarheid. Na uitgebreide tests heeft het geharde glas industriële kwaliteit met optimale kromming en ongeëvenaarde duurzaamheid. Het model biedt een scala aan bouwopties en verbeterde koelmogelijkheden, met ondersteuning voor maximaal elf ventilatoren en een gepatenteerde verstelbare ventilatiebeugel.

De KING 95-serie benadrukt het belang van thermische prestaties met een breed scala aan koelmogelijkheden. De esthetiek en veelzijdigheid van het ontwerp worden geaccentueerd door het 4 mm gebogen geharde glas, een gestroomlijnd kabelbeheersysteem en een aanpasbare ARGB-lichtstrip voor een dynamische ambiance.

Met twee luchtstroommodi, waaronder de elegante glazen modus en de turbo mesh-modus, biedt het efficiënte behuizingskoeling. Het model ondersteunt moederborden van Mini-ITX tot ATX en biedt ruimte voor tot 360 mm radiatoren en CPU-koeltorens tot 175 mm. Voor GPU’s is er ondersteuning tot 420 mm lengte, en opslagopties omvatten 5 x 3,5″ HDDs + 3 x 2,5″ SSDs of 8 x 2,5″ SSDs drivebays.

De KING 95 PRO wordt geleverd met zes vooraf geïnstalleerde ARGB PWM-ventilatoren en biedt geavanceerde koelmogelijkheden. Dit alles maakt de KING 95-serie een veelzijdige keuze met een uitgebalanceerde combinatie van prestaties, esthetiek en gebruiksgemak.Bronnen: MONTECH

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?