Mountain brengt de Plateau uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Mountain

MOUNTAIN heeft zijn reeks toetsenbordaccessoires uitgebreid met de lancering van Plateau, een innovatieve polssteun die de ergonomie van het toetsenbord verbeterd voor gamers en content creators. Het Plateau is verkrijgbaar in twee maten en biedt traagschuimvulling onder een zacht stoffen oppervlak, waardoor drukpunten effectief worden verlicht en de welzijn van de gebruiker wordt verbeterd.

De polssteun heeft een laag koelgel rondom het traagschuim, wat helpt bij het afvoeren van lichaamswarmte. De anti-slip rubberen basis zorgt voor een stevige stand, en de gestikte randen geven het een stijlvol minimalistisch ontwerp. Dankzij de twee maatopties, S en L, past Plateau op de meeste 60-100% toetsenborden en zelfs op veel notebooks, waardoor het een universele oplossing is voor de ergonomische behoeften van gebruikers.

Het is nu beschikbaar op mountainggshop.com voor respectievelijk $/€ 22,99 (Plateau S) en $/€ 24,99 (Plateau L).Bronnen: Mountain, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?