MSI bevestigd Rocket Lake-S specificaties


Recent heeft Videocardz opgemerkt dat MSI de specificaties van een drietal Intel Core 11e generatie gelekt heeft. Het zou gaan om een document welke waarschijnlijk tijdens presentaties over de nieuwe 500-series chipsets getoond zouden zijn. Zo worden er in de afbeelding de Core i9-11900K, Core i7-11700K en Core i5-11600K getoond en vergeleken met de voorgangers van deze types.

Elk van deze modellen zal net als bij de vorige generatie beschikking hebben over een TDP van 125W en redelijk gelijke kloksnelheden. Ook zullen de nieuwe CPU’s ten opzichte van de oudere modellen een hogere geheugensnelheid ondersteunen tot 3200MHz, waar dit voorheen tot 2933MHz was.

Verwacht wordt dat Intel de nieuwe Rocket Lake-S processors in maart uit zal brengen, er zijn al geruchten om welke modellen dit zal gaan maar Intel heeft deze nog niet allemaal bevestigd.Bronnen: Videocardz

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.