MSI breidt assortiment uit met nieuwe witte producten


MSI heeft een aantal producten aangekondigd die naast de bestaande zwarte kleur, ook een witte variant krijgen. Het merk heeft hier naar eigen zeggen voor gekozen om een meer ‘esthetisch matchend’ computersysteem te maken. En op zich is het ook geen verkeerde beslissing, meer aanbod in verschillende kleuren kan natuurlijk nooit kwaad.

Als eerst heeft MSI een witte versie van de MPG GUNGNIR 110R uitgebracht. Deze ATX-behuizing heeft aan de voor- en zijkant een gehard glazen paneel, komt met vier aRGB-fans en heeft op het I/O-paneel een USB 3.2 Type-C aansluiting met snelheden tot 20Gbps.

De MAG Coreliquid 240R V2 240mm radiatoren komt ook in het wit verkrijgbaar. Deze koeler heeft twee aRGB-fans en verlichting op het koelblok voor de processor. De drie-fasemotor zou volgens MSI vibraties moeten voorkomen, waardoor deze zowel stil als duurzaam in gebruik zou moeten zijn.

MSI’s MPG A750GF is een 750W voeding met een 80 Plus Gold-certificering. Deze PSU is volledig modulair en wordt geleverd met platte kabels om cable-management makkelijker te maken.

Als laatst laat MSI twee moederborden zien die in het wit verkrijgbaar komen, de Z690 Force WiFi en MAG B660M Mortar WiFi. De Z690 Force is een ATX-moederbord en heeft twee PCIe 5.0 x16-sloten, vier M.2 Gen 4 x4-sloten en is compatibel met Intels LGA1700-processors. De Micro-ATX MAG B660M Mortar werkt ook met de LGA1700-socket, maar heeft enkel PCIe 4.0-sloten.

MSI heeft voor geen van de nieuwe witte producten een prijs benoemd, vermoedelijk zullen deze iets hoger geprijsd worden dan de standaard kleur. Voor nu is dat nog even afwachten.



Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments