MSI breidt de QD-serie monitors uit met de MAG321QR-QD


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

Met trots introduceren we de nieuwste toevoeging aan MSI’s QD-serie monitor – de MAG321QR-QD. Uitgerust met een IPS-paneel met een resolutie van 1440P, geeft het je een geweldige kijkhoek en een heldere beeldkwaliteit dankzij MSI’s quantum dot-technologie.

De kleurprestaties van MAG321QR-QD zijn fantastisch. Het kleurvolume bereikt 97% Adobe RGB en 98% DCI-P3 en presenteert de meest levendige kleuren in standaard Premium Color Mode. MSI heeft ook ingebouwde kleurbeperkingsmodi voorbereid voor gamers die de voorkeur geven aan de precieze kleuren van productiviteitswerk.

De consolemodus van MSI is ook op deze monitor geüpgraded voor de nieuwste next-gen console-update. De MAG321QR-QD kan de consolemodus van MSI perfect ondersteunen met een nieuwe update van VRR-functieondersteuning. Het laat gebruikers volledig genieten van gamen op next-gen consoles zonder in te boeten aan beeldkwaliteit en last te hebben van tearing.

Ondertussen heeft MSI ook nog een 32-inch 1440P-monitor G321Q uitgebracht met de nieuwste bijgewerkte consolemodusfunctie voor verschillende opties. Deze monitor is ook uitgerust met een IPS-paneel met een hoge verversingssnelheid van 170 Hz voor verbluffende beeldkwaliteit.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.