MSI brengt 1000W-voeding uit met 80 Plus Gold-certificering


MSI heeft de MPG A1000G aangekondigd, een 1000W voeding voorzien van 80 Plus Gold-certificering, goed voor een efficiëntie tot 90%. Deze voeding maakt gebruik van Japanse 105°C-condensatoren, wat volgens MSI gelijk staat aan de beste kwaliteit en stabiliteit. Kenmerkend aan de MPG A1000G is het uiterlijk, deze is naar MSI’s MPG-stijl, met opvallende lijnen en logo’s op de voeding.

Met zijn afmetingen van 150x150x86mm is de A1000G kleiner dan de gemiddelde ATX-voeding, en daarmee ook geschikt voor wat compactere systemen. Mede door de volledig modulaire kabels zou net kabelmanagement best goed mogelijk zijn. De ingebouwde 135mm-fan kan in de 0% RPM-modus uitgeschakeld worden wanneer het vermogen lager is dan 40%, zodat het systeem iets stiller zal functioneren.

Prijzen en beschikbaarheid
MSI heeft nog niet benoemd wanneer, en voor welke prijs de MPG A1000G verkrijgbaar komt.



Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.