“MSI brengt 28″ 4K-display uit met G-Sync ondersteuning”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

Vandaag is MSI vereerd om een nieuwe 4K UHD-gamingmonitor te introduceren, de Optix MAG281URF, die is uitgerust met geavanceerde Less Blue Light-technologie en MSI’s KVM-technologie.

De Optix MAG281URF is uitgerust met een 4K-resolutiepaneel met een verversingssnelheid van 144Hz die wordt bereikt via HDMI 2.1. MSI’s Less Blue Light Premium-functie is een ingebouwde EYESAFE-gecertificeerde hardware-oplossing die schadelijke lichtgevende golflengten vermindert en het kleurengamma en de kleurtemperatuur handhaaft om een ​​onberispelijke beeldkwaliteit weer te geven.

Een ander gamervriendelijk ontwerp is de KVM-functie van MSI waarmee gamers niet alleen 2 apparaten kunnen bedienen via één set toetsenborden en muizen die op een monitor zijn aangesloten, maar die ook bestandsoverdracht in PBP-modi ondersteunt.

Ook het kleurbereik van de Optix MAG281URF is uitmuntend. DCI-P3 95% en sRGB 124% presteren beter dan meer dan 90% van andere gamingmonitoren. De HDR-helderheid is tot 400 nits en zorgt voor HDR 400 voor een betere game-ervaring.

4K-gaming met een hoge verversingssnelheid is niet langer een onbereikbare droom sinds de next-gen consoles zijn uitgebracht en pc’s aanzienlijk zijn verbeterd. De MSI Optix MAG281URF is een geweldige optie.

Prijzen en beschikbaarheid
Inmiddels is de MSI Optix MAG281URF te pre-orderen vanaf zo’n €700. Leveringen worden in Nederland pas rond februari 2022 verwacht.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.