MSI brengt 34″-display uit met QD-OLED


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI heeft een nieuwe monitor uitgebracht met een 34″ QD-OLED paneel, de MEG 342C. Het 34-inch QD-OLED-paneel biedt een combinatie van Quantum Dot-technologie en een OLED-paneel wat zorg voor betere zwartweergaves. De HDR-piekhelderheid wordt tot 1000 NT’s geëgaliseerd, waardoor de monitor ook beschik over een VESA DisplayHDR True Black 400-certificaat. Daarnaast heeft de monitor een responstijd van 0,1 ms en een 175 Hz verversingssnelheid.

De kleurprestaties worden verder verbeterd door Quantum Dot -technologie in tegenstelling tot andere OLED -monitoren. Het kleurvolume bereikt 97,8% Adobe RGB, 99,3% DCI-P3 en 139,1% SRGB met levendige kleuren in standaard premium kleurenmodus. In de professionele modus met een Delta E -waarde van minder dan 2, is de displaykleur nauwkeurig voor meer ervaring in gaming, het bekijken van video’s en meer.

De MEG 342C QD-OLED biedt ook veel I/O-poorten aan gamers die graag KVM gebruiken om meerdere apparaten te besturen via ingebouwde USB-hubs en slimme apparaten op te laden met USB Type-C-poorten (stroomaflevering tot 65 W) en 4 USB 3.2 Gen 1 Type-A-poorten. Hij is uitgerust met 2 HDMI-poortondersteuning 3440×1440 met 175Hz zoals gespecificeerd in HDMI 2.1.

Vanaf maart zal de MEG 342C verkrijgbaar zijn voor een nog onbekende prijs.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.