MSI brengt ATX 3.0-voedingen uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI verwelkomt twee nieuwe ATX 3.0-compatibele voedingen: de MEG Ai1300P PCIE5 en MPG A1000G PCIE5. Beide series voedingen leggen grote nadruk op het gereed zijn voor Nvidia® GeForce RTX® 40-serie grafische kaarten en componenten, terwijl ze de gebruiker utilitaire functies bieden. De MEG Ai1300P PCIE5 is 80 PLUS Platinum-gecertificeerd, terwijl de MPG A1000G PCIE5 80 PLUS Gold-gecertificeerd is.

Voldoet aan ATX 3.0 en gereed voor PCIe 5.0
Zowel de MEG Ai1300P PCIE5 als de MPG A1000G PCIE5 hebben een poort die compatibel is met PCIe 5.0 en Intel PSDG ATX 3.0. De native 16-pins PCIe-connector maakt de voedingen klaar voor Nvidia® GeForce RTX® 40-serie grafische kaarten. De connector kan vrijelijk tot 600 W stroom naar PCIe 5.0 grafische kaarten leiden. De voedingen kunnen ook tot 2x totale vermogensexcursie en 3x GPU-vermogensexcursie bevatten, volledig klaar voor alle toekomstige hoogwaardige componenten.

Gaming-intelligentie voor een betere gebruikerservaring
De MEG Ai1300P PCIE5 onderscheidt zich van alle andere voedingen. In deze voeding zit een slimme chip. Via deze MCU kan het via software worden bestuurd om de beste gebruikerservaring te bieden. Met Gaming Intelligence, een reeks exclusieve MSI-software geïntegreerde functies die zijn ontworpen om gebruikers te helpen hun computersysteem te controleren en beter te begrijpen. Via het MSI Center bewaakt deze voeding de realtime status van het percentage stroom dat aan de GPU en CPU wordt geleverd en het totale gebruikte systeemwattage. De ventilator kan schakelen tussen Performance of Silent Mode, afhankelijk van de belasting en temperatuur. Ten slotte kan het schakelen tussen single- en multi-rail volgens de behoeften van gebruikers, rekening houdend met een hoge stroomoutput en veiligheidsbescherming.

Stille werking is een gegeven
De MEG Ai1300P PCIE5 en MPG A1000G PCIE5 kunnen te allen tijde stil werken zonder de omgeving te storen. De MEG Ai1300P PCIE5 is voorzien van MSI’s exclusieve MEG Silent Gale P12-ventilator, via het MSI Center, Intelligent Fan Mode die automatisch de stroombelasting en interne temperatuur detecteert om de ventilatorsnelheid aan te passen. Evenzo kan de ventilator 0 RPM-modus van de MPG A1000G PCIE5 de werking van de ventilator stoppen wanneer de TDP lager is dan 40% om energie te besparen en stilte te bieden (de 0% RMP-modus is standaard ingeschakeld, druk op de knop als u deze wilt inschakelen uit).

Veiligheid en betrouwbaarheid
De voedingseenheid is bijna het hart van uw systeem, dus het is uiterst belangrijk om deze probleemloos te laten werken. Beide series voedingen zorgen voor een zorgeloze werking van uw systeem onder alle belastingen. 100% Japanse 105°C condensatoren en massieve condensatoren worden gebruikt om een ​​onwrikbare productkwaliteit en prestatiestabiliteit te bieden. Ze worden ook geleverd met standaard beschermingsmechanismen, waaronder OCP/OTP/OVP/OPP/UVP/SCP. De MEG Ai1300P PCIE5 heeft zelfs koellichamen die zijn ontworpen om zoveel mogelijk condensatoren te bedekken om de interne warmte te helpen afvoeren. Ten slotte worden ze allebei met trots ondersteund door een beperkte garantie van 10 jaar om u de ultieme gemoedsrust te geven (garantie kan per land verschillen).

Gemaakt voor gemakkelijke systeembouw
Beide voedingen zijn ontworpen met het installatieproces in gedachten. Zowel de MEG Ai1300P PCIE5 als de MPG A1000G PCIE5 zijn binnen hun categorie kleiner dan de typische PSU’s op de markt, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor de meeste pc-behuizingen. Door hun volledig modulaire ontwerp hoeven alleen de connectoren te worden gebruikt die nodig zijn voor de build. Dit kan de kabelwarboel aanzienlijk verminderen en de algehele opbouw van het systeem vereenvoudigen.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments