MSI brengt BIOS-update uit voor ondersteuning Core i9-12900KS


Met de lancering van Intels nieuwste flagship-processor, de Core i9-12900KS net achter de rug, heeft MSI al een BIOS-update beschikbaar gesteld om de huidige 600-serie moederborden van het merk klaar te maken voor deze nieuwe krachtpatser. Op het moment zal de update enkel beschikbaar zijn voor de Z690-borden, de andere 600-chipsets zullen later volgen. Hieronder MSI’s aankondiging van deze nieuwe update.

Begin persbericht van MSI

Intel heeft grote inspanningen geleverd om zijn capaciteiten als marktleider te bewijzen door de nieuwste Intel Core i9-12900KS-processor uit te brengen voor Alpha DIY-gamers en extreme enthousiasten die op zoek zijn naar de beste spelprestaties. Deze speciale editie-processor is gebaseerd op de robuuste Intel Core i9-12900K-architectuur, een halo-processor met nog meer prestaties met verhoogde kloksnelheden en vermogenslimiet.

MSI geeft continu het speciale BIOS vrij met Intel Core i9-12900KS-processoroptimalisatie voor 600-serie moederborden
De huidige moederborden uit de MSI 600-serie ondersteunen native Intel Core i9-12900KS-processor, maar als je nog meer prestaties wilt ontketenen, biedt MSI het speciale BIOS voor dit energieverslindende monster. Momenteel kun je het speciale BIOS vinden voor geselecteerde Z690-moederborden, MSI zal continu meer 600-serie moederborden uitbrengen.

Het is duidelijk dat extreme frequentie op lange termijn geen gemakkelijke prestatie is om te bereiken. Om de maximale prestatie te garanderen, raden we u ten zeerste aan om de MSI MEG Z690-serie moederborden te kiezen die passen bij de krachtige Intel Core i9-12900KS-processor. De moederborden van de MEG Z690-serie beschikken over meerdere essentiële factoren om de maximale prestaties te ontketenen: extreem direct stroomontwerp, uitstekende warmteafvoer en geweldig overklokpotentieel.

MSI zet zich in om gamers en makers de beste ervaringen te bieden. Dit is de reden waarom BIOS-update altijd goed is voor de meeste gebruikers. Voor onze gebruikers zal MSI het laatste nieuws blijven updaten. Volg MSI-functionarissen en controleer de productpagina’s voor BIOS-updates.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.