MSI brengt een reeks nieuwe Mini PC’s uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI heeft onlangs de Mini PC-serie gelanceerd, met modellen zoals Cubi 5, Cubi N, PRO DP10 en PRO DP21. Deze reeks mini-pc’s is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende sectoren, waaronder het MKB, kantoren, hostels, restaurants, onderwijsinstellingen, medische faciliteiten en meer. De mini-computers zijn compact maar krachtig en voorzien van Thunderbolt 4, wat hun prestaties naar een hoger niveau tilt.

De Cubi 5 en Cubi N bieden opvallende prestaties in een kleine behuizing, met krachtige Intel Core i7-processors en een uitgebreide selectie poorten, waaronder Thunderbolt 4 en HDMI. Beide series hebben Dual Ethernet-poorten voor verbeterde netwerkbeveiliging en redundantie. Bovendien kunnen ze worden aangepast en uitgebreid met extra geheugen en opslagruimte.

De PRO DP10 en PRO DP21 zijn verrassend kleine mini-pc’s met sterke processoren en een breed scala aan IO-poorten, waaronder Thunderbolt 4, wat het gebruik van meerdere beeldschermen mogelijk maakt. De PRO DP21 is ideaal voor bedrijven vanwege de flexibiliteit en aansluitingsmogelijkheden voor POS-apparaten.

MSI’s Mini PC-productlijn is ook voorzien van een uitgebreid beveiligingsontwerp, met TPM 2.0, Kensington-sloten en VESA-monteerbare ontwerpen. De exclusieve MSI Cloud Center biedt een veilige manier om gegevens te delen tussen de mini-pc’s en mobiele apparaten.

Al met al bieden de Cubi- en PRO DP-series een uitgebreid ecosysteem en totaaloplossing voor gebruikers die op zoek zijn naar compacte maar krachtige computers voor diverse toepassingen.Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?