MSI brengt monitor uit met refreshrate van 360Hz


Recent heeft MSI de NXG253R aangekondigd: een 24,5″ groot display met een refreshrate van maar liefst 360Hz. Deze Oculux NXG253R is eerder vorig jaar al aangekondigd, en zal binnenkort in de winkels verschijnen. Deze monitor zal een IPS-paneel krijgen met een Full-HD resolutie, waarbij de helderheid 400 nits betreft en de contrastratio 1000:1.

Op de NXG253R zijn een aantal I/O’s geplaatst, waaronder 1x DisplayPort 1.4, 2x HDMI 2.0b, 3x USB 3.2 Gen 1 Type A en 1x USB 3.2 Gen 1 Type B. Er zal standaard ondersteuning zijn voor NVIDIA’s G-Sync, en functies zoals Anti-Flicker en Less Blue Light. Verder betreft de GTG responstijd slechts 1ms.

MSI zal de NXG253R binnenkort beschikbaar stellen, een precieze datum is niet gegeven. Wel is de monitor inmiddels verschenen op Coolblue voor €800, alleen kloppen daarvan de productafbeeldingen niet.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.