MSI brengt nieuwe CreatorPro workstations uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI heeft de nieuwe CreatorPro-serie gelanceerd. Deze mobiele werkstations zijn ontworpen om aan de eisen van professionele industrieën te voldoen en zijn gecertificeerd voor gebruik met de meeste professionele software. De serie is voorzien van de nieuwste NVIDIA RTX professionele graphics en de 13e generatie Intel Core-processors, die tot 85% betere prestaties leveren in vergelijking met eerdere modellen. MSI Workstations zijn gecertificeerd door de meest vertrouwde ISV-software, waaronder Adobe, Autodesk, Siemens, Graphisoft, Ansys, Dassault Systemes, Enscape en 3Design, Vectorworks.

MSI CreatorPro X17 HX-laptop is het vlaggenschip model en is op maat gemaakt voor de meest veeleisende banen of projecten in engineering, computer, datawetenschap en economie op universitair niveau. De laptop is uitgerust met de krachtigste 13e generatie Intel Core i9-13980HX-processor en NVIDIA RTX 3500 Ada Generation Laptop GPU-graphics die aanzienlijke prestaties leveren. Het apparaat heeft ook een premium 4K MiniLED-optie die piekhelderheid, een hoger kleurbereik en een meer gedetailleerde resolutie in het donker biedt.

De CreatorPro Z-serie levert een sprong voorwaarts in prestaties met een elegant ontwerp voor content creators. De CreatorPro Z16 HX Studio en CreatorPro Z17 HX Studio hebben een Lunar Grey-chassis en de 16:10 QHD+ resolutie plus fabriekskalibratie met True Pixel Technology voor nauwkeurige en levendige kleuren. De CreatorPro Z17 HX Studio is ’s werelds dunste 17-inch HX-laptop en wordt geleverd met MSI Pen 2, een stylus die ook op papier kan worden gebruikt.

De CreatorPro M-serie is een betaalbare optie voor mensen die krachtige laptopprestaties nodig hebben. MSI CreatorPro M16 wordt geleverd met een 16-inch 16:10 QHD+ scherm. Alle CreatorPro-serie laptops zijn uitgerust met betrouwbare TPM 2.0-bescherming, Windows Hello, BIOS en HDD-vergrendeling om de privacy van gegevens te waarborgen.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.