MSI brengt nieuwe lijn laptops uit met Intel Core 11e generatie


Vandaag heeft MSI een aantal nieuwe laptops uitgebracht, waaronder een nieuwe zakelijke serie onder de Summit-naam. Ook heeft het merk een nieuw logo laten zien.

Op het gebied van zakelijke laptops komt MSI met de Summit E14, E15, B14 en B15, elk van deze modellen zal beschikken over een Intel Core 11e generatie processor, welke recent aangekondigd zijn. Waar de B-modellen gebruik maken van een FHD-scherm en geïntegreerde Intel Iris Xe-graphics beschikken de E-modellen over een GTX 1650 Ti Max-Q. Bij dit laatste E-model is er ook nog keuze tussen een FHD- of 4K-scherm.


Ook voorzien van een Intel Core 11e generatie zijn de nieuwe Prestige en Modern-laptops. Deze laptops komen beschikbaar met een 14 of 15 inch scherm en een Core 11e generatie processor. Ook komen de Prestige en Modern-laptops beschikbaar in een viertal verschillende kleuren.


Ook de Prestige 14 EVO kwam aan bod, een laptop welke beschikt over certificering van het Intel EVO-platform, wat volgens Intel garant staat voor een geavanceerde efficiëntie en mobiliteit. Als laatste werd de Summit E13 Flip benoemd, wat een 13 inch convertible betreft. Op elk van de laptops is tevens het vernieuwde logo van het merk te zien, hierin is MSI wat hoekiger weergegeven dan bij het oude logo.


Vanaf november wordt de Summit-laptops in de winkels verwacht, exacte prijzen volgen nog.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.