MSI brengt nieuwe Pro AP241Z All-in-one uit


MSI heeft de Pro AP241Z geïntroduceerd. Deze all in one beschikt over een 24″ IPS Full-HD display, aangestuurd door ingebouwde AMD Radeon Graphics. Intern is er een moederbord met A520-chipset, met ruimte voor een desktopmodel AMD Ryzen-processor tot maximaal de Ryzen 7 5700G. Qua geheugen zijn er twee DDR4-slots, met plek voor modules tot 3200MHz en maximaal 64GB.

Qua opslag is er plek voor een M.2 SSD en een 2.5″ drive, precieze opslagcapaciteiten worden nog niet genoemd. MSI biedt meerdere opties voor draadloos internet, met ondersteuning tot WiFi 6E en Bluetooth tot versie 5.2. Achterop zijn meerdere USB poorten, audio en een RJ45-aansluiting. De AP241Z wordt gevoed met een 120W adapter.

MSI heeft nog niet gezegd wanneer, voor welke prijs en in welke configuraties de Pro AP241Z beschikbaar komt.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.