MSI brengt RTX 30-serie modellen uit


Vandaag heeft MSI meer details bekend gemaakt over hun RTX-modellen. Van de RTX 3070, 3080 en 3090 brengt MSI verschillende modellen uit.

Van zowel de RTX 3070, 3080 en 3090 komen er Gaming en Ventus varianten verkrijgbaar. Waar de neutraal uitgevoerde Ventus meer gericht zou zijn op zowel werken als gamen is de Gaming meer uitgesproken qua ontwerp en voorzien van aRGB verlichting op de onder- en zijkant, er is ondersteuning voor Mystic Light.


MSI RTX Ventus


MSI RTX Gaming

Elke RTX komt als Gaming Trio of Gaming X Trio beschikbaar, waar de X over een hogere turboklokfrequentie zal beschikken. Voor de Ventus komt elke RTX als Ventus met 3 fans, met ook nog de keuze met of zonder overclock. Als laatste is er van de Ventus RTX 3070 nog een 2 fan versie, met ook de keuze tussen wel of geen overclock.


MSI RTX Ventus 2X

Tijdens de aankondiging is bekend gemaakt dat de RTX 3070 voorzien is van 8GB DDR6 geheugen, de RTX 3080 10GB GDDR6X en de RTX 3090 24GB GDDR6X geheugen. Prijzen zijn nog niet bekend, wel worden de kaarten deze maand nog in de winkels verwacht.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.