MSI en Mercedes samenwerking nu ook te zien op het circuit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI kondigt vol enthousiasme de onthulling aan van een speciaal ontworpen Mercedes-AMG GT3 tijdens de aankomende Crowdstrike 24 Hours of Spa, gehouden van 29 juni tot 2 juli op het Circuit de Spa-Francorchamps. De #87 Mercedes-AMG GT3 met de MSI-livery zal deelnemen aan de Pro Cup, met coureurs Maximilian Goetz, Thomas Drouet en Lorenzo Ferrari. Als toonaangevend gamingmerk is MSI verheugd om zijn samenwerking met Mercedes-AMG Motorsport te lanceren tijdens dit grote GT-race-evenement met meer dan 70 GT3-auto’s.

Gedurende het weekend in Spa zal de opvallende wit-zilveren MSI Mercedes-AMG GT3 deelnemen aan diverse evenementen, waaronder de Track to Town-parade, oefen- en kwalificatiesessies en de uitdagende 24-uursrace. De ervaren coureurs zullen hun uiterste best doen om te presteren. Met fabrieksondersteuning van Mercedes-AMG Motorsport Customer Racing en technische laptops van MSI zal het maximale potentieel van de GT3-auto worden benut. MSI zal ook de prestaties van de Mercedes-AMG-coureurs ondersteunen met producten in de Fanatec-arena, waar esports-races plaatsvinden, en dit markeert de eerste keer dat het Mercedes-AMG Esports Team MSI op het officiële podium verschijnt.

Als marktleider in de industrie is MSI het meest vertrouwde merk in gaming en esports. De samenwerking met Mercedes-AMG Motorsport, aangekondigd tijdens Computex in Taipei, maakt MSI officiële partner van het Duitse team bij belangrijke GT-race-evenementen wereldwijd. MSI zet zich in om het publiek van motorsportgaming- en raceliefhebbers te bereiken met hoogwaardige producten die staan voor innovatief design, uitmuntendheid en technologische vooruitgang.Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?