MSI geeft een gratis dubbele monitorarm weg bij aankoop van 27 inch monitoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI, heeft een Black Friday-promotie aangekondigd om je visie te verdubbelen en je plezier te vergroten. Deze aanbieding, geldig van 1 november tot 30 november 2023, biedt gebruikers de mogelijkheid om gratis dubbele monitorarmen te ontvangen bij de aankoop van twee in aanmerking komende 27-inch MSI-monitoren.

MSI benadrukt het belang van een dual-monitor setup, zowel voor gamers die een competitief voordeel zoeken als voor professionals die meer schermruimte nodig hebben. Dit systeem verhoogt de productiviteit en biedt een meeslepende game-ervaring, terwijl het tevens een dynamische en efficiënte werkruimte creëert.

De monitors van MSI zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van zowel gamers als creatieve professionals. Ze bieden uitzonderlijke visuele kwaliteit, prestaties en innovatie, ongeacht of je op zoek bent naar verbluffende graphics of nauwkeurige kleurreproductie.

De “Verdubbel je visie, Versterk je plezier” campagne van MSI is een tijdelijke aanbieding die je de kans biedt om je gaming- of werkruimte te upgraden met gratis monitorarmen bij de aankoop van twee geschikte monitoren. Bezoek de officiële MSI-website voor meer informatie en om te profiteren van deze promotie. Wees er snel bij, want de aanbieding is slechts beperkt geldig.

Klik hier voor de actieBronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?