MSI heeft de MAG Codex 6 gelanceerd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI heeft de MAG Codex 6 gelanceerd, voorzien van de geavanceerde 13e generatie Intel-processor en NVIDIA GeForce RTX 40 Series grafische kaart. Deze gamingdesktop is ontworpen om de ultieme metgezel voor gamers te zijn, waarbij prestaties en functionaliteit naadloos samenkomen in een strak en robuust ontwerp geïnspireerd door moderne esthetiek.


De MAG Codex 6 13e wordt aangedreven door een krachtige Intel Core i7-processor, wat resulteert in aanzienlijke prestatieverbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Samen met de RTX 40 Series, die voorzien is van de nieuwste Tensor Cores, RT Cores en Streaming Multiprocessors, worden game-framerates aanzienlijk verbeterd. Bovendien kunnen gamers kiezen uit verschillende grafische kaartopties, waaronder de RTX 4070 of de RTX 4060 Ti 16 GB variant voor meer VRAM-capaciteit. Het systeem beschikt ook over geavanceerde specificaties zoals DDR5-geheugen en M.2 PCI-e SSD-slots, waardoor het de perfecte keuze is voor gepassioneerde gamers.

De MAG Codex 6 beschikt over een geoptimaliseerd koelontwerp dat effectief warmte afvoert, wat resulteert in uitstekende prestaties. Het biedt voldoende luchtruimte en een grote luchtingang voor maximale thermische koeling.

Bovendien heeft MSI gezorgd voor toekomstige upgrades door componenten gemakkelijk toegankelijk te maken. Of het nu gaat om het uitbreiden van opslag, upgraden van de processor of installeren van een nieuwe grafische kaart, het up-to-date houden van je gaming rig met de nieuwste hardware is een naadloos proces.

Met een doorzichtige zijpaneel en aanpasbare verlichting, inclusief meer dan 20 verlichtingsmodi via MSI Mystic Light-software, kunnen gamers een meeslepende gamingomgeving creëren die aan hun voorkeuren voldoet.Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?