MSI heeft een nieuwe Business monitor gelanceerd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI heeft de Modern MD272QX Series Business Monitor gelanceerd, een 27-inch WQHD-monitor met een bekroond ontwerp. De monitor belichaamt de perfecte samensmelting van kunst en technologie, en zijn gestroomlijnde ontwerp in twee elegante kleuren maakt het niet alleen een functioneel scherm maar ook een kunstwerk voor elke werkruimte. De MD272QX Series biedt geavanceerde connectiviteit en productiviteitskenmerken, waaronder de Productivity Intelligent-software met KVM-functie voor het delen van een toetsenbord en muis tussen laptop en desktop.

Met Type-C 65 W power delivery kunnen gebruikers eenvoudig laptops, MacBooks en smartphones aansluiten met slechts één kabel, wat zorgt voor een opgeruimde werkplek. De monitor richt zich op visuele uitmuntendheid en gebruikerswelzijn, met DisplayHDR 400 en een IPS-paneel voor een optimale kijkervaring. De EyesErgo-functie, inclusief “Less Blue Light PRO” en anti-flikkertechnologie, beschermt de ooggezondheid en verhoogt het comfort tijdens langdurig gebruik.

Met een gecertificeerde verversingssnelheid van 100 Hz worden schermflikkeringen geëlimineerd, waardoor oogvermoeidheid wordt verminderd. De monitor is VESA-monteerbaar, heeft een toolvrij ontwerp voor eenvoudige montage en demontage, en biedt een verstelbare standaard voor ergonomisch comfort. Kortom, de MD272QX Series overstijgt de norm door visuele excellentie, gebruikerservaring en gemak te combineren, met aandacht voor het welzijn van de gebruiker.Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?