MSI Introduceert CLUTCH GM31 Lightweight (Wireless)


MSI heeft 2 nieuwe toevoegingen aangekondigd in de serie lichtgewicht gaming muizen: CLUTCH GM31 LIGHTWEIGHT WIRELESS en CLUTCH GM31 LIGHTWEIGHT (bedrade versie). Als opvolger van de bekroonde CLUTCH GM41 LIGHTWEIGHT WIRELESS is de CLUTCH GM31 LIGHTWEIGHT WIRELESS beter geschikt voor gamers met kleine tot middelgrote handen. De CLUTCH GM31 LIGHTWEIGHT WIRELESS zit boordevol functies, waaronder ultramoderne draadloze technologie met lage latentie, een batterijduur tot 110 uur, een oplaadstation en andere verschillende functies die je gameplay een boost geven.


Lichtgewicht, klein en toch ergonomisch


Gebruikmakend van hetzelfde lichtgewicht plastic materiaal als zijn voorganger, weegt de CLUTCH GM31 LIGHTWEIGHT WIRELESS slechts 73 g. Dit resulteert in snelle maar moeiteloze bewegingen, wat zorgt voor een uitstekende gameplay-ervaring bij elke beweging. Het kleine ergonomische chassis maakt de muis een betere keuze voor gamers met kleine tot middelgrote handen en biedt uitstekend comfort bij de meeste gripstijlen. Het beschikt ook over 100% pure PTFE mouse skate met een oppervlaktestructuur in één richting en dubbel uitgesneden randen die elke beweging sneller en nauwkeuriger maken.Snellere en gemakkelijke draadloze ervaring


De CLUTCH GM31 LIGHTWEIGHT WIRELESS is uitgerust met de nieuwste draadloze 2.4G-technologie en verzendt invoer met een snelheid van slechts 1 ms, wat resulteert in soepele en stabiele muisbewegingen ten alle tijden. De batterij gaat tot 110 uur mee wanneer vol opgeladen. Het meegeleverde oplaadstation maakt een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke oplaadervaring mogelijk door de muis er eenvoudig op te plaatsen. Gamers die sneller terug willen naar de game, kunnen de muis 10 minuten opladen om tot 7 uur batterijduur te krijgen. Als alternatief kunnen ze verder spelen door de meegeleverde USB type-C-kabel rechtstreeks op de muis aan te sluiten. De geleverde levensduur van de batterij kan variëren, afhankelijk van het gebruik en de omgevingsomstandigheden.De bedrade versie komt met een soepel paracord.

Precisie en nauwkeurigheid


De CLUTCH GM31 LIGHTWEIGHT WIRELESS is gebouwd rond een PIXART PAW-3310-sensor met een gevoeligheid van 12.000 DPI en 300 IPS bewegingsregistratie. Aan de onderkant van de muis bevindt zich een DPI-schakelaar met duurzame OMRON-schakelaars onder de linker- en rechterknop die meer dan 60 miljoen klikken mee zullen gaan. MSI Center-software wordt ondersteund en kan worden gebruikt om verschillende muisinstellingen aan te passen.
De muis wordt geleverd met een USB-dongle, een speciaal oplaadstation en een extra Type-C naar Type-A FRIXIONFREE-KABEL voor bekabeld gamen. Op de muis doet een verzonken kanaal waar een USB-kabel direct kan worden aangesloten dienst als opslag voor de USB-dongle tijdens het transport van je muis.


De CLUTCH GM31 LIGHTWEIGHT WIRELESS is vanaf 12 januari verkrijgbaar in aangesloten verkoopkanalen in de Benelux.

Specificaties:
 PIXART PAW3311-sensor
 Tot 12000 DPI-gevoeligheid / 35G-versnelling / 300 IPS-tracking
 OMRON-schakelaars geschikt voor meer dan 60 miljoen klikken
 73 gram totaal muisgewicht
 Tot 7 uur batterijduur met 10 minuten oplaadtijd – 110 uur wanneer vol opgeladen
 Rechtshandig Ergonomisch klein chassisontwerp
 MSI Center-softwareondersteuning maakt maatwerk mogelijk, inclusief RGB-licht
 Oplaadstation, USB draadloze 2.4G-zenderdongle en FRIXIONFREE Type-C naar Type-A-kabel meegeleverdDit artikel is een bijdrage van MSI

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.