MSI introduceert de IMMERSE GH50 WIRELESS


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI heeft de IMMERSE GH50 WIRELESS gaming headset geïntroduceerd. Dit is hun eerste draadloze gaming headset, ontworpen voor langdurige en meeslepende audio-ervaringen. De headset beschikt over bas versterkende audiobestuurders, een omnidirectionele microfoon en geavanceerde softwaretoepassingen. De GH50 WIRELESS biedt cross-platform compatibiliteit, waardoor je naadloos kunt overschakelen van pc naar consoles, en wordt geleverd in een opvouwbaar en duurzaam lichtgewicht ontwerp.

Deze headset is ontworpen voor ultra-lage latentieconnectiviteit met een 2,4 GHz draadloze verbinding, waardoor gamers synchroon blijven met de actie op het scherm. De 50 mm audiobestuurders leveren meeslepend geluid en virtueel surroundgeluid, waardoor games tot leven komen met ongekende precisie in geluidseffecten. De afneembare omnidirectionele microfoon zorgt voor heldere spraakopnames en kan eenvoudig worden losgekoppeld wanneer dat nodig is.

Met een batterijduur van maximaal 22 uur hoef je de headset niet vaak op te laden. Handige mediabedieningselementen zijn binnen handbereik, en de headset is lichtgewicht en opvouwbaar voor gemakkelijk opbergen en dragen. De GH50 WIRELESS biedt ook compatibiliteit met zowel pc als consoles, en wordt geleverd met Nahimic voor Headset, bekende audiotoepassing met 3D-geluidstechnologie.

Accessoires zoals een draagtas, een 3,5 mm audiokabel, USB-C naar A oplaadkabel, een draadloze USB-zender en een USB-A naar C-adapter worden meegeleverd. De IMMERSE GH50 WIRELESS is nu beschikbaar voor aankoop in de meeste MSI-regio’s wereldwijd.Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?