MSI introduceert de nieuwe MAG401QR gaming monitor


MSI heeft een nieuwe gaming monitor, de MAG401QR, aangekondigd. De monitor heeft een 39.5-inch scherm met een ultrawide resolutie van 3440 x 1440 pixels en een beeldverhouding van 21:9. Het scherm heeft een verversingssnelheid van 155Hz.

De MAG401QR heeft een responsietijd van 1ms en een helderheid van 400 nits. De monitor heeft ook een aantal handige functies, waaronder de Night Vision modus die de helderheid van donkere gebieden verbetert, en de Gaming OSD-app waarmee de gebruiker snel en eenvoudig instellingen kan aanpassen. Daarnaast is de MAG401QR compatibel met MSI’s SteelSeries GameSense, waarmee de verlichting op de monitor kan worden aangepast op basis van de in-game acties.

De MAG401QR heeft een USB-C-poort, twee HDMI-poorten, een DisplayPort en een 3,5 mm audio-uitgang. Het heeft ook een ingebouwde KVM-switch, waarmee de gebruiker meerdere apparaten kan aansluiten en tussen hen kan schakelen met één toetsenbord en muis.

MSI heeft nog geen prijs of beschikbaarheid van de MAG401QR bekendgemaakt.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.