MSI introduceert nieuwe OLED gaming monitoren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI, introduceert de MPG 341CQPX QD-OLED gaming monitor, deze monitor markeert een nieuwe stap in hun streven naar een betere game-ervaring. Met een ultrabreed 34-inch scherm, 3440×1440 resolutie en een verversingssnelheid tot 240 Hz biedt deze monitor levendige visuals en ongeëvenaarde helderheid dankzij geavanceerde QD-OLED technologie.

De MPG 341CQPX is ontworpen voor maximale onderdompeling met een kromming van 1800R en een ultrasnelle responstijd van 0,03 ms, ideaal voor gamers die snelle actie en precisie vereisen. Voorzien van functies zoals KVM, HDMI 2.1, MSI Gaming Intelligence, en VESA ClearMR 13000, voldoet deze monitor aan de eisen van zelfs de meest veeleisende gamers.

MSI biedt ook twee platte QD-OLED monitoren aan, waaronder de MAG 271QPX QD-OLED E2 met een 2K scherm, 240 Hz verversingssnelheid, en HDMI 2.1 connectiviteit, perfect voor FPS en console gaming. Alle modellen zijn uitgerust met MSI OLED Care 2.0, inclusief functies zoals Pixel Shift en Panel Protect om OLED burn-in te voorkomen.

Met deze nieuwe producten bevestigt MSI opnieuw haar toewijding aan het leveren van geavanceerde technologie en prestaties aan gamers wereldwijd, door zowel high-end als kosteneffectieve oplossingen aan te bieden die geen concessies doen aan kwaliteit en functies.Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?