MSI introduceert SSD met 14 GB/s leessnelheid


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI is trots om de nieuwe SPATIUM M570 PRO-serie aan te kondigen. Deze indrukwekkende serie maakt gebruik van de baanbrekende PHISON E26 PCIe Gen 5 SSD-controller en de nieuwste 3D NAND-flash. Met als doel de grenzen van opslagprestaties te verleggen, levert de SPATIUM M570 PRO-serie SSD een verbluffende topsnelheid van 14 GB/s bij het lezen. Hiermee wordt niet alleen het wereldrecord verbroken, maar worden ook nieuwe standaarden in de industrie gezet.

Met dezelfde mentaliteit van “gamers first”, waarmee MSI-producten zo geliefd zijn geworden, blijft MSI de opslagmogelijkheden herdefiniëren met ongekende prestaties voor de SPATIUM M570 PRO-serie SSD. Deze SSD maakt gebruik van de Lightning Gen 5 M.2-slot op het MSI MPG X670E CARBON WIFI-moederbord en wordt aangedreven door PHISON’s PS5026-E26-controller. Onze tests tonen aan dat de SPATIUM M570 PRO-serie SSD sequentiële leessnelheden van meer dan 14 GB/s kan bereiken en schrijfsnelheden tot 12 GB/s. Dit bevestigt dat MSI nog steeds een vooraanstaande leverancier is van producten met ultieme prestaties. Gamers kunnen kostbare milliseconden besparen op latentie, terwijl professionals steeds grotere bestanden nog sneller kunnen verwerken.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.