MSI kondigt aan dat hun moederborden 256 GB ram ondersteunen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

Dit jaar kondigde MSI aan dat hun moederborden aanvankelijk 192 GB geheugen ondersteunden, maar nu onthullen ze trots een nog grotere mijlpaal: ondersteuning voor geheugencapaciteiten tot 256 GB voor moederborden met 4 DIMM-slots en 128 GB voor moederborden met 2 DIMM-slots. Deze verbetering biedt doe-het-zelf enthousiastelingen ongekende flexibiliteit voor multitasking en een naadloze computerervaring. De samenwerking tussen MSI en toonaangevende geheugenmerken, met Kingston FURY Renegade DDR5-geheugen als partner, heeft geleid tot deze prestatie, waarbij elke module een indrukwekkende capaciteit van 64 GB heeft dankzij Micron’s 1β-technologie.

Momenteel werkt MSI hard aan volledige ondersteuning voor de uitgebreide geheugencapaciteit van 256 GB. Verdere details over compatibele platforms en BIOS-updates worden binnenkort verwacht. Deze aankondiging benadrukt niet alleen de voortdurende technologische vooruitgang, maar ook de vruchtbare samenwerking tussen MSI en toonaangevende geheugenfabrikanten om opmerkelijke prestaties te leveren voor degenen die hun systeemprestaties willen optimaliseren.Bronnen: MSI, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?