MSI kondigt de 3 jarige garantie op burn in aan voor OLED monitoren aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI, kondigt trots een uitbreiding van de hardwaremogelijkheden voor gamers aan en adresseert zorgen over OLED burn-in problemen. Erkennend dat OLED-panelen de voorkeurskeuze zijn voor high-end gaming maar zich bewust van het burn-in probleem, introduceert MSI een oplossing: een garantie van 3 jaar voor OLED-monitors, inclusief bescherming tegen burn-in. Om de levensduur van de panelen verder te waarborgen, presenteert MSI OLED CARE 2.0, een geavanceerde technologie ontworpen om OLED-panelen te beschermen en bij te dragen aan een verlengde levensduur.

De toewijding aan de gaminggemeenschap blijkt uit de uitgebreide ondersteuning die wordt geboden, waardoor gebruikers zorgeloos kunnen genieten van gaming. Deze toewijding wordt benadrukt door de garantie van drie jaar, die verder gaat dan gebruikelijke dekking. Als onderdeel van de voortdurende innovatie benadrukt MSI zijn inzet om eersteklas gaming-oplossingen te leveren en gebruikerstevredenheid te waarborgen.

De aankondiging bevat een lijst met modellen met de 3-jarige OLED-garantie, zoals de MAG 271QPX QD-OLED, MAG 321UPX QD-OLED, MAG 341CQP QD-OLED, MPG 271QRX QD-OLED, MPG 321URX QD-OLED, MPG 491CQP QD-OLED en MEG 342C QD-OLED.Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?