MSI kondigt de Gaming Slim Familie grafische kaarten aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI introduceert de GAMING SLIM Familie, een nieuwe serie grafische kaarten aangedreven door NVIDIA GeForce RTX 40-serie grafische processors. De GAMING SLIM-serie behoudt de iconische GAMING-elementen van de MSI GAMING-serie, maar is nog dunner en lichter, wat flexibele systeemassemblage mogelijk maakt zonder concessies te doen aan de prestaties. Beschikbare modellen omvatten de GeForce RTX 4090, 4080, 4070 Ti, 4070 en 4060 Ti grafische processors.

Met de krachtige Ada Lovelace-architectuur van NVIDIA bieden de RTX 40 Series grafische kaarten ongeëvenaarde snelheid en markeren ze een nieuwe fase van prestaties, immersief gamen, AI-mogelijkheden en snelle contentcreatie.

De GAMING SLIM-kaarten zijn verkrijgbaar in zwarte en witte versies, en onderscheiden zich door een gestroomlijnd ontwerp met opvallende lijnen, RGB-verlichting en een ventilatie-uitsparing in de achterplaat. Ondanks het slanke profiel biedt het geavanceerde thermische systeem, aangedreven door MSI’s TRI FROZR 3 en TORX FAN 5.0, uitstekende koeling en warmteafvoer.

De GAMING SLIM-serie richt zich op enthousiastelingen die gaming-opstellingen in beperkte ruimtes bouwen, met nadruk op optimale luchtstroom en circulatie. Deze kaarten bieden ook geavanceerde functies zoals ray tracing en NVIDIA DLSS voor betere visuele ervaringen en hogere framerates. MSI’s populaire software, zoals Afterburner voor overklokken en MSI Center voor systeemcontrole, versterken de gebruikerservaring verder.Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?