MSI kondigt de nieuwe MAG CORELIQUID E-series aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI heeft de nieuwe MAG CORELIQUID E-serie vloeistofkoeler geïntroduceerd, die geavanceerde koeltechnologie combineert met een opvallend ontwerp geïnspireerd door een zonsverduistering en het verstrijken van de tijd. Deze koeler is ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar efficiënte warmteafvoer en verbeterde computerprestaties.

De MAG CORELIQUID E-serie vergroot het contactgebied tussen het waterkanaal en de koperen basis van het waterblok, wat leidt tot een efficiënter waterkoelsysteem en betere CPU-koeling. De pomp is geüpgraded om het temperatuurverschil tussen het hete en koude koelmiddel te behouden, wat resulteert in snellere koeling en wordt aangedreven door een duurzame 3-fasen motor om de koelprestaties te verbeteren. Het nieuwe structurele ontwerp verbetert de warmteafvoercapaciteit en zorgt voor stabiliteit en betrouwbaarheid bij langdurig gebruik.

De MSI CORELIQUID E-serie kan worden geïntegreerd met MSI-moederborden en biedt gebruikers de mogelijkheid om de snelheid van de koelventilator en pomp aan te passen via de MSI CENTER-software. Dit geeft gebruikers controle over hun systeem en optimaliseert de prestaties op basis van verschillende scenario’s en gebruiksomstandigheden.

Deze koeler is verkrijgbaar in twee maten (240 mm en 360 mm) en twee kleuren (zwart en wit).Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?