MSI kondigt de PRO MP251 Business monitor aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI, heeft de PRO MP251-serie geïntroduceerd, ’s werelds eerste 24,5-inch 100 Hz EyesErgo Business Monitor. Deze innovatie komt tegemoet aan de groeiende vraag naar geavanceerde en ergonomische oplossingen in de moderne kantooromgeving. De monitor is ontworpen om de gebruikerservaring, productiviteit en comfort op het bureau te verbeteren.

De 24,5-inch monitor biedt een perfecte balans tussen schermgrootte en bureauruimte. Met meer dan 5% extra schermoppervlak ten opzichte van 23,8-inch monitoren verbetert het de visuele ervaring en vermindert het oogvermoeidheid. Uitgebreid onderzoek heeft de 24,5-inch grootte als optimaal bestempeld om comfort en concentratie te bevorderen binnen het gezichtsveld van mensen op een bureau van 60-80 cm diep.

De monitor beschikt over verschillende eigenschappen voor oogverzorging en ergonomie, waaronder blauwlichtreductie, flikkervrije technologie, een Eye-Q Check functie, 100 Hz verversingssnelheid en een ergonomische standaard. Deze elementen zorgen voor een comfortabele en gezonde kijkervaring, verminderen oogbelasting en zijn bijzonder gunstig voor professionals die langdurig voor een scherm werken.

Daarnaast bevordert de PRO MP251 de productiviteit met functies zoals een accessoiregleuf op de standaard en de Display Kit App voor eenvoudige toegang tot essentiële tools. Ingebouwde luidsprekers maken de monitor geschikt voor online vergaderingen en cursussen. VESA-wandmontage biedt flexibele installatiemogelijkheden.

Kortom, de PRO MP251-serie biedt een geavanceerde, ergonomische, en productieve oplossing voor zowel thuis- als kantoorgebruik. Het brengt innovatieve technologie en comfort samen, waardoor het een waardevolle aanwinst is voor professionals die een aangenamere en productievere werkruimte willen creëren.Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?