MSI kondigt de Prospect 700-behuizing aan met 4.3″ touch screen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

De MEG PROSPECT 700-serie is MSI’s eerste high-end pc-behuizing in het MEG-segment. Er komen twee modellen verkrijgbaar: de MEG PROSPECT 700R en 700RL. Het belangrijkste verschil tussen de twee modellen is dat de MEG PROSPECT 700R een 4,3-inch IPS-aanraakscherm heeft, terwijl de MEG PROSPECT 700RL in plaats daarvan een LED-bedieningsknop op de IO-poort heeft.

Slechts een aanraking verwijderd
De MEG PROSPECT 700R heeft een 4,3-inch IPS-scherm met aanraakscherm waarmee gebruikers het hele systeem eenvoudig kunnen beheren en bedienen. Via het aanraakpaneel kunnen gebruikers de lichteffecten en snelheid van de ventilatoren regelen. Er kunnen ook verschillende soorten afbeeldingen worden weergegeven, waaronder GIF’s, foto’s, het weer of de tijd. Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om de interne temperatuur van het systeem weer te geven, die kan worden weergegeven in overeenstemming met een sensor die door de gebruikers in het systeem is geplaatst.

Jij kiest wat je wilt
De zijkant van de MEG PROSPECT 700-serie is volledig modulair, zodat gebruikers deze kunnen aanpassen aan hun behoeften. Er kunnen drie verschillende platen worden geïnstalleerd. Met de eerste plaat kunnen gebruikers E-ATX-moederborden installeren terwijl er voldoende ruimte is voor kabelgeleiding. De tweede plaat is voor kabelbeheer en een schoner ogende binnenkant. De derde plaat is voor het installeren van systeemventilatoren.

Ontworpen in samenwerking met EK
De MEG PROSPECT 700-serie is ook zo ontworpen dat er een EK-verdeelplaat in past. De op maat gemaakte EK-ontworpen verdeelplaat maakt waterkoeling mogelijk met minimale inspanning. Het ondersteunt één CPU, maximaal twee GPU-waterblokken en wordt geleverd met een geïntegreerde D5-pomp. Koeling kan worden geleverd door maximaal één S- of P 360 mm-radiator aan de bovenkant en maximaal één S-, P- of X 360 mm-radiator aan de voorkant. Door Matrix7-conforme producten te gebruiken, is het mogelijk om een ​​volledige lus te bouwen zonder de buizen zelfs maar te buigen.

Geweldige prestaties ondersteund door geweldige koeling
De MEG PROSPECT 700-serie is geoptimaliseerd om een ​​royale en effectieve luchtstroom te bieden met ventilatieopeningen in het hele systeem. Het is uitgerust met vier 140 mm ARGB-ventilatoren, terwijl het hele systeem in staat is om maximaal tien ventilatoren te installeren, het kan ook maximaal twee 360 ​​mm-radiatoren en drie 140 mm-ventilatoren ondersteunen om alle systeemcomponenten te koelen.

Hardwaremogelijkheden
De MEG PROSPECT 700-serie wordt geleverd met een verticale GPU-beugel waarmee gebruikers hun grafische kaarten verticaal kunnen monteren en grafische kaarten tot 3 sleuven in de breedte kunnen ondersteunen. De MEG PROSPECT 700-serie kan grafische kaarten tot 400 mm bevatten, dus het installeren van de nieuwste hoogwaardige grafische kaarten, waaronder de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti, is geen probleem. De MEG PROSPECT 700-serie heeft een kanaal aan de achterkant dat is ontworpen om te helpen bij kabelgeleiding en -beheer. Het heeft ook een 3 mm scharnierend venster van gehard glas dat de beste duurzaamheid en systeemtoegankelijkheid biedt. Er zijn overal 4 stoffilters die helpen voorkomen dat stof het systeem binnendringt, terwijl ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd voor reinigingsdoeleinden.

Prijzen en beschikbaarheid
De Prospect 700R is verkrijgbaar voor net geen 400 euro, van de 700RL zijn nog geen prijzen bekend.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.