MSI kondigt de Titan 18 HX aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI kondigt met trots de lancering aan van zijn nieuwste vlaggenschip gaming laptop, de Titan 18 HX, die op CES 2024 zijn debuut zal maken als ’s werelds eerste laptop met een 18″ 4K/120 Hz Mini LED-display. Dit display, aangedreven door AmLED-technologie van AUO, belooft superheldere achtergrondverlichting, indrukwekkende HDR-prestaties en een breed kleurengamma met 100% DCI-P3 voor een meeslepende game- en entertainmentervaring.

Met een maximale helderheid van meer dan 1000 nits, 2,5 keer helderder dan reguliere LCD-schermen, en Adaptive Control Technology voor een scherpere beeldkwaliteit zonder halo-effect, biedt de Titan 18 een uitzonderlijke HDR-ervaring met een contrastverhouding van 2M:1. Gecertificeerd als VESA DisplayHDR 1000 staat deze laptop garant voor een meeslepende HDR-ervaring bij gaming en streaming.

Bovendien waarborgt de exclusieve True Color-technologie van MSI de nauwkeurige kleurreproductie van elk Mini LED-paneel op de Titan 18, na strikte controle voor montage. De lancering belooft meer exclusieve functies, waaronder toonaangevende prestaties en een soepele weergave van frames in games, allemaal gepresenteerd op het verbluffende 18″ 4K/120 Hz Mini LED-display. De Titan 18 markeert een nieuwe standaard voor premium laptopbeleving en innovatie.Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?