MSI kondigt een laptop aan met de Intel Core Ultra 9


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI, omarmt de opkomst van AI-technologie met de Prestige 16 AI-serie. Uitgerust met de Intel Core Ultra 9-processor weegt deze slechts 1,5 kg dankzij het magnesiumlegering chassis en beschikt over een 99,9 WHr batterij met PD 3.1 140 W opladen voor langdurig gebruik. De serie maakt gebruik van Intel’s geïntegreerde NPU-technologie voor efficiëntere CPU/GPU-rekenervaring en betere energie-efficiëntie, ondersteund door meer dan 100 AI-ready toepassingen.

De nieuwe MSI AI Engine past automatisch hardware-instellingen aan voor verschillende AI-gebaseerde gebruikersscenario’s. Gecertificeerd met Intel Evo en NVIDIA Studio, bevat het ook een NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU, terwijl het OLED-display met een 16:10 beeldverhouding de visuele ervaring verbetert. I/O-poortherordening en Wi-Fi 7-updates dragen bij aan de algehele prestaties.

Naast de 16-inch versie is er ook de Prestige 13 AI Evo, uitgerust met een Intel Core Ultra-processor, wegend slechts 990 g met een opvallende 75 WHr batterij, die tot 50% groter is dan vergelijkbare laptops op de markt. Deze combinatie van luxe esthetiek, extreme prestaties en innovatieve technologie positioneert MSI als een toonaangevend merk in de dynamische wereld van AI-aangedreven laptops.Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?