MSI kondigt hun eerste limited edition product aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI heeft de primeur van “DE LIMITED SERIE” aangekondigd met de lancering van de MSI GeForce RTX 4060 GAMING X 8G NV EDITION. Dit markeert het begin van een nieuw concept waarbij MSI speciale edities van hun beste producten introduceert. De GeForce RTX 4060 wordt geprezen als de beste mainstream GPU en de ultieme kaart voor 1080p gaming, waardoor het een perfecte keuze is voor deze primeur. De kaart maakt gebruik van de efficiënte NVIDIA Ada Lovelace-architectuur en biedt indrukwekkende AI-aangedreven gaming met ray tracing en DLSS 3, evenals verbeterde creatieve mogelijkheden met NVIDIA Studio.

Wat deze release extra bijzonder maakt, is de unieke NVIDIA GROENE kleurstelling en de toegevoegde RGB-verlichting aan de zijkant. MSI toont ook haar toewijding aan milieuvriendelijkheid door duurzame verpakking te gebruiken met precies de juiste hoeveelheid beschermingsmateriaal. Slechts 6.000 eenheden van deze grafische kaart zullen wereldwijd beschikbaar zijn, wat het tot een waardevol verzamelobject maakt.

Dit is niet alleen een nieuwe stap in technologische innovatie, maar ook in duurzaamheid. Wees er snel bij, want de MSI GeForce RTX 4060 GAMING X 8G NV EDITION is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en belooft een must-have te zijn voor hardwareliefhebbers en gamers die hun unieke stijl willen laten zien.Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?