“MSI kondigt nieuwe monitoren en desktops voor thuiswerkers aan”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

Modern Series All-in-One PC & PRO Desktop
De Modern AM242 en Modern AM272 Series All-in-One pc’s zijn voorzien van eye care en een ergonomisch ontwerp, en met een ingebouwde webcam die MSI’s Sound Tune-software voorzien van ruisonderdrukkingstechnologie. De PRO DP21- en PRO DP130-serie zijn gloednieuwe zakelijke en productiviteits-pc’s met een compact formaat van 2,3 en 13 liter. Je kunt een adembenemende analyse van big data ervaren terwijl Je werkt met de nieuwste 12e generatie Intel Core i7-processor, tot 64 GB geheugen, TPM 2.0 en Windows 11.

Monitoren uit de Summit-serie
De Summit MS321-serie monitor biedt oogzorg, ergonomisch ontwerp, nauwkeurige kleurenweergave en MSI’s exclusieve Productivity Intelligence (P.I.)-app om de efficiëntie voor gebruikers te verbeteren. Het is uitgerust met het beste paneel met een resolutie van 4K (3840×2160), 136% van sRGB en 95% van DCI-P3, plus een ergonomisch ontwerp. De MSI P.I. App bevat de True Color-functie, KVM, Smart Brightness & Color Temperature en Active Noise Cancelling. Het zal je niet alleen helpen om op de top te staan, maar zal ook je venster op de wereld zijn.

Monitoren uit de Modern-serie
“Kleuren, zoals kenmerken, tonen de veranderingen van de emoties” is wat kunstenaar Pablo Picasso ooit opmerkte in de jaren ’30. De MSI Modern Series-monitor is ontworpen met verschillende kleuren, waaronder ultramarijnblauw, opvallend groen, flitsend rood en geel, elegant paars, strak zwart en wit. Al deze kleuren brengen een nieuwe stijl naar de volgende generatie. Je weet misschien niet eens dat je een bepaalde kleur leuk vindt totdat je het probeert, en als je hem eenmaal op het bureau hebt, zijn de 7 kleurkeuzes van de MSI Modern Series-monitor een welkome toevoeging.

Prijzen en beschikbaarheid
MSI heeft voor geen van de producten precieze prijzen of lanceringsdata genoemd.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments