MSI kondigt ’s werelds eerste gamingmonitor met HMI


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI, ’s werelds toonaangevende fabrikant van echte gaming-hardware, breidt met trots de hardwaremogelijkheden voor alle gamers uit. Deze keer zijn we vereerd om onze nieuwste HMI Gaming Monitor te introduceren: Optix MEG381CQR Plus. HMI, staat voor Human-Machine Interface, is een geheel nieuw concept. Naast het unieke ontwerp zijn ook de specificatise extreem hoog. Uitgerust met een 2300R IPS-paneel, ervaar extreem soepele en scheurvrije gameplay met ingebouwde NVIDIA G-Sync Ultimate-technologie, UWQHD+ resolutie, 175 Hz hoge verversingssnelheid, 1 ms snelle responstijd en VESA HDRDisplay 600. Optix MEG381CQR Plus geeft je alles de concurrentievoordelen die u nodig heeft.

Altijd beter, MSI zal zichzelf blijven uitdagen bij het ontwerpen van gaming monitoren en ervoor zorgen dat je je tegenstanders altijd voor bent.

2300R gebogen gaming
Het gebogen weergavepaneel van de MSI-gamingmonitor heeft een krommingssnelheid van 1000R, wat de meest comfortabele en geschikte kromming is voor menselijke ogen voor algemeen computergebruik tot gaming. Gebogen panelen helpen ook bij het onderdompelen in de gameplay, waardoor gamers beter verbonden zijn met hun games.

UWQHD+ (3840×1600) Hoge resolutie
Optix MEG381CQR Plus heeft een WQHD-paneel dat resoluties tot 3840 x 1600 ondersteunt en elk detail in het spel vastlegt en van elk frame een visueel feest maakt. Dit 21:9-paneel stelt gamers ook in staat om grotere gamescènes te bekijken in vergelijking met andere traditionele FHD-panelen en ze voor te stellen op andere concurrenten.

GameSense + Mystic licht
Met Steelseries GameSense zal RGB LED niet alleen een mooie decoratie zijn, het helpt ook je gameplay. Door te synchroniseren met je in-game-activiteiten, kan het vitale details van je spel weergeven via de LED-effecten. Zo heb je in een oogwenk volledige grip op je spel en je belangrijkste statistieken.

VESA-gecertificeerd beeldschermHDR™ 600
De Optix MEG 381CQR PLUS is uitgerust met HDR-technologie die beelden kan produceren met meer details, een breder scala aan kleuren en meer lijkt op wat door het menselijk oog wordt gezien in vergelijking met traditionele monitoren.

Camerahouder en muisbungee
Gebruikerservaring – Camerahouder en muisbungee
Inbegrepen is een camerahouder die over de bovenkant van de monitor kan schuiven, waardoor de toevoeging van duurdere camera’s met statiefbevestigingen kan worden bevestigd, waardoor de algehele streamkwaliteit wordt verbeterd. Ook inbegrepen is een muis bungee die aan de onderkant van de monitor wordt bevestigd om wrijving van de muiskabel te verminderen en rommel van uw bureau te verminderen.

175Hz verversingssnelheid en 1ms responstijd
Optix MEG381CQR Plus is uitgerust met een verversingssnelheid van 175 Hz en een responstijdpaneel van 1 ms. Het zal ongetwijfeld gunstig zijn voor professionele gamers, vooral degenen die snel bewegende games spelen. Games zullen er niet langer eigenzinnig uitzien, omdat onze monitor elke FPS die uw grafische kaart produceert, kan bijhouden.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments