MSI laat in stilte de GS76 Stealth zien


MSI laat voor het eerst de GS76 zien. Dit gebeurde tijdens de bekendmaking van de genomineerde producten voor de CES 2021 Innovation Awards.

MSI had een update van de GS75 overgeslagen bij de komst van de 10de generatie Intel Core Comet Lake-H processoren eerder dit jaar. Enkel de 15″ versie genaamd GS66 Stealth kreeg een update met een modern zwart ontwerp. Met de komst van mobiele NVIDIA GeForce RTX 30 mobiele grafische kaarten maakt MSI daar verandering in, en lanceert een nieuwe versie van de 17″ laptop, de GS76 Stealth.


Specifieke specificaties van de laptop heeft MSI nog niet vrijgegeven. Echter bevestigt MSI wel dat de GS76 Stealth zal beschikken over een 360Hz scherm, wat een vrij unieke feature is op het moment. Voor zover bekend beschikken enkel de Alienware m17 R3 en Area-51m R2 over een 360Hz scherm in een laptop. Daarnaast geeft MSI aan gebruik te maken van de laatste generatie Intel processoren en NVIDIA grafische kaarten. Hieruit kunnen we afleiden dat de MSI GS76 Stealth uitgerust zal zijn met een 11de generatie Tiger Lake processor. Tevens is het hoogstwaarschijnlijk dat de laptop zal beschikken over een RTX 3060/3070/3080 GPU, afhankelijk van het model.Bronnen: MSI, CES

Over Matthijs
Matthijs is een nieuwe kracht binnen het Techtesters team. Hij heeft een voorliefde voor computers en gadgets, en hij studeert Informatica aan de Universiteit van Hasselt.