[PR] MSI lanceert AM241 en AM271 all-in-one’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

[Taipei, Taiwan] MSI, een wereldleider op het gebied van hoogwaardige en innovatieve computeroplossingen, heeft de Modern AM241 en Modern AM271 Series All-in-One PC aangekondigd. Met zorg voor het oog en ergonomisch ontwerp met een IPS-paneel dat een brede kijkhoek en verbeterde kijkervaring biedt, zijn de moderne AM241- en AM271-series ontworpen met het oog op efficiëntie en productiviteit.

Oogzorg met stijlvol design
Werken met de MSI Modern AM241- en AM271-serie All-in-One pc’s zijn de beste manier om een ​​bureau, thuis of zelfs thuiskantoor te stylen, ze zijn zowel esthetisch als volledig functioneel, ongeacht wanneer je thuis leert, werkt of kookt, of op kantoor. De innovatieve All-in-One PC uit de Modern AM-serie is ontworpen om het visuele comfort stijlvol te verhogen tijdens het uitvoeren van computertaken thuis of op kantoor. Beide modellen worden geleverd met MSI’s Anti-Flicker-technologie, die flikkeringen elimineert en effectief oogvermoeidheid door langdurig gebruik vermindert, terwijl uw productiviteit wordt verhoogd. De Less Blue Light-modus filtert visuele blootstelling aan het blauwe licht tijdens dagelijks gebruik en biedt u de meest comfortabele kijkervaringen.

Moderne AM271
Nu meer mensen thuis werken en afhankelijk zijn van visuele vergaderingen, helpt de MSI FHD-webcam u met de wereld te verbinden en de beste videokwaliteit te leveren. U kunt er ook voor kiezen om de webcam te verwijderen als u meer privacy nodig heeft. Met de MSI Instant Display-technologie kan de Modern AM-serie ook als monitor worden gebruikt zonder het systeem op te starten. Wanneer apparaten zijn aangesloten op de HDMI-in-poort, wordt het scherm onmiddellijk ingeschakeld. Verder ondersteunt het een tweede monitor via de HDMI-uitgang en ondersteunt het ook de standaard VESA-montage of onze VESA Arm MT81. De All-in-One pc’s uit de MSI Modern AM241- en Modern AM271-serie kunnen u helpen een betere productiviteit te bieden, uw ogen stijlvol op de meest ergonomische manier te beschermen en ook ons ​​milieu stilletjes te beschermen. De MSI Modern AM-serie zou uw venster naar de wereld zijn, en dat zal zeker zijn.


Specificaties (klikbaar)Bronnen: MSI (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.