MSI lanceert de GeForce RTX 40 super serie in 5 verschillende modellen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI kondigt trots zijn nieuwste reeks grafische kaarten aan, aangedreven door NVIDIA GeForce RTX 4080 SUPER, RTX 4070 Ti SUPER en RTX 4070 SUPER series GPU’s. Deze kaarten beloven de nieuwste grafische technologie, geavanceerde koeling en hoogwaardige circuitbordontwerpen te combineren, om de prestaties te leveren die gamers en makers eisen.

De nieuwe GeForce RTX SUPER GPU’s bieden een ultieme ervaring van kunstmatige intelligentie op pc’s, met speciale AI Tensor Cores die tot 836 AI TOPS leveren. Deze transformative mogelijkheden zijn gericht op gaming, creatie en dagelijkse productiviteit. De grafische kaarten maken gebruik van NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) Super Resolution, Frame Generation en Ray Reconstruction, in combinatie met ray tracing, voor verbluffende visuele ervaringen. Met DLSS kunnen zeven van de acht pixels door AI worden gegenereerd, wat volledige ray tracing tot 4x versnelt met verbeterde beeldkwaliteit.

MSI lanceert deze GeForce RTX 40 SUPER Series in vijf verschillende modellen:

De MSI SUPRIM: Ontworpen voor prestaties, efficiëntie en prestige met geavanceerde koeling en RGB Mystic Light.

De MSI EXPERT: Beschikt over een push-pull luchtstroomontwerp voor verbeterde koeling, aluminium constructie en een gepatenteerd ventilatorontwerp.

De MSI GAMING TRIO: In zowel zwart als wit, behoudt het een goede balans tussen prestaties, koeling en weinig geluid, met TORX Fan 5.0 en Dual BIOS.

De MSI GAMING SLIM: Slank ontwerp met geavanceerde thermische capaciteit, TORX FAN 5.0, een vernikkelde koperen basisplaat en een metalen backplate.

De MSI VENTUS: Een betrouwbare en kosteneffectieve optie met een no-nonsense ontwerpfilosofie, TORX Fan 4.0 en een versterkende backplate. VENTUS 2X WHITE-variant beschikbaar.

Elk model belooft een unieke ervaring, van gepantserde esthetiek tot slanke ontwerpen met geavanceerde thermische mogelijkheden.Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?