MSI lanceert de MAG401QR ultrawide gamingmonitor


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI heeft de MSI MAG401QR toegevoegd aan zijn uitgebreide assortiment ultrawide gamingmonitoren. Deze monitor, ontworpen voor hardcore gamers, biedt een UWQHD-paneel met een indrukwekkende resolutie van 3440 x 1440 en VESA DisplayHDR 400-certificering voor een verbeterde kwaliteitservaring. Het 21:9 aspect ratio zorgt voor een groter schermformaat en bredere kijkhoek, ideaal voor multitasking tijdens gaming, browsen of video’s bekijken.

De MAG401QR vervangt de drie jaar oude MAG301QR en heeft aanzienlijke upgrades, vooral in het paneelgedeelte. De monitor levert een maximale verversingssnelheid van 155Hz en een responstijd van 1 ms, terwijl hij voldoet aan de industriestandaarden. De toevoeging van VESA’s Adaptive Sync elimineert problemen zoals screen tearing en haperingen in games.

Esthetisch gezien blijft MSI trouw aan zijn premium MAG-ontwerp, met een elegant zwart kleurenschema en een RGB-strip aan de achterkant voor verbeterde esthetiek. Een nieuwe feature is de dedicated KVM-schakelaar, waardoor gebruikers verbinding kunnen maken met meerdere apparaten tegelijkertijd, wat de flexibiliteit van interconnectiviteit vergroot.

In termen van connectiviteit biedt de monitor 2 x USB 2.0 Type-A, 1 x USB 2.0 Type-B Upstream, en 1 x USB 2.0 Type-C met 65W stroomvoorziening. Displaypoorten omvatten 2x HDMI 2.0b en een DisplayPort 1.4a. De MSI MAG401QR is beschikbaar met een startprijs van $359,99 op AmazonBronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?