MSI lanceert de MS-C918 IPC


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI heeft de MS-C918 gelanceerd als een nieuw industriëel lite box product dat zich richt op moderne bedrijven door middel van kosteneffectiviteit, gebruiksgemak en draagbaarheid. Deze compacte IPC is ontworpen voor niet-kritieke omgevingen zoals kantoren en winkels met gecontroleerde omstandigheden, wat kostenefficiëntie mogelijk maakt zonder in te boeten op prestaties en betrouwbaarheid.

De MS-C918 is uitgerust met de Intel Alder Lake-N N100 Processor en biedt functies zoals dual independent displays via HDMI 2.0, tot 4K resolutie, en HDMI CEC functionaliteit voor eenvoudig beheer met de display’s afstandsbediening. Het apparaat ondersteunt opslagopties met 128G eMMC en een SD-slot voor maximaal 2 TB externe opslag, terwijl het connectiviteit biedt via Wi-Fi 6E, BT 5.2 en 1 GbE LAN.

Dankzij een levensduur van ongeveer drie jaar is de MS-C918 ideaal voor bedrijven die regelmatige technologische updates nodig hebben, waardoor de apparaten relevant blijven. Het VESA-standaardontwerp maakt het mogelijk om de IPC eenvoudig om te vormen tot een display, wat de flexibiliteit in verschillende werkomgevingen vergroot. Deze eigenschappen maken de MS-C918 geschikt voor diverse toepassingen zoals digitale borden, vergadersystemen en kleine kantooromgevingen, waarbij het zowel prestaties als betrouwbaarheid biedt tegen een betaalbare prijs vergeleken met volledig industriële oplossingen.Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?