MSI lanceert een nieuwe GUNGNIR behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

De GUNGNIR-serie van MSI heeft al vele jaren opmerkelijke producten gelanceerd met talloze functies. Recentelijk hebben ze de nieuwste toevoeging aan deze populaire productreeks aangekondigd, de MPG GUNGNIR 300-serie. Deze nieuwe mid-tower ATX-behuizing is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van gamers met mid-level systeemconfiguraties.

De behuizing beschikt over een geperforeerd frontpaneel van 1 mm, geschikt voor twee 360 mm AIO-liquid coolers, en biedt ruimte voor een push-pull configuratie voor optimale koelprestaties. De MPG GUNGNIR 300-serie bevordert de warmteafvoer voor zowel de CPU als de GPU, met een geperforeerd frontpaneel en vier vooraf geïnstalleerde 120 mm ventilatoren voor verse inlaatlucht.

Bij verticale installatie van de grafische kaart kunnen drie extra ventilatoren worden gemonteerd voor betere luchtstroom, wat de koelprestaties van andere moederbordcomponenten, zoals SSD’s, ten goede komt. Bovendien biedt de behuizing ruimte voor horizontale en verticale installaties van high-end grafische kaarten, met een ingebouwde standaard en gehard glas om doorzakken te voorkomen.

De MPG GUNGNIR 300-serie wordt geleverd met handige functies zoals verwisselbare PCIe-beugels, een schuivende HDD-lade en kabelafdekking. Het is verkrijgbaar in verschillende modellen voor verschillende behoeften. De FORGE-serie, waaronder de MAG FORGE 320R AIRFLOW en MAG FORGE 120A AIRFLOW behuizingen, biedt ook mogelijkheden voor gamers met grote GPU’s en ATX-componenten. Deze behuizingen zijn ontworpen voor optimale luchtstroom en esthetiek.Bronnen: MSI

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?