MSI lanceert gebogen gamingmonitor met QD-OLED


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI brengt een nieuwe gamingmonitor uit, deze keer een gebogen gamingmonitor met het nieuwste QD-OLED-paneel – MEG 342C QD-OLED. Naast de eerste nemer op de markt van de nieuwe OLED-gamingmonitor, blijft MSI de functie ontwikkelen met hardware- en software-integratie voor die high-end gamers die de hardwareprestaties najagen en uitdagingen in de game aangaan om een ​​betere game-ervaring te hebben.

Het eerste debuut van de MEG 342C QD-OLED gebogen gamingmonitor
De nieuwe MSI MEG 342C QD-OLED heeft de beste 21:9 gebogen gamingmonitor opnieuw gedefinieerd. De resolutie is maximaal UWQHD (3440 x 1440) en past perfect bij de meeste gametitels met 1800R-kromming. De vooraf gekalibreerde kleur in de fabrieksfase zorgt ervoor dat de kleurnauwkeurigheid kan voldoen aan de industriële norm – Delta E ≤2. Wanneer kwantumdots voldoen aan de OLED-paneeltechnologie, voldoet het aan de hoogste exclusieve MSI-kleurstandaard – QD Premium Color en ondersteunt het MSI True Color-technologie en exclusieve Premium Color Mode. De kleur is meer dan nauwkeurig, tot 99,3% DCI-P3, 97,8% Adobe RGB en 139,1% sRGB voor een realistische game-ervaring en dagelijks casual entertainment. Het is absoluut de beste partner in gaming met ’s werelds snelste 0,1 ms GtG-responstijd en een verversingssnelheid van 175 Hz, waarmee je altijd een voordeel kunt hebben ten opzichte van de concurrentie. Het nieuwste QD-OLED-paneel met kromming van 1800R met het unieke productontwerp van MSI voldoet niet alleen aan de hardware-eisen, maar omvat ook de esthetiek van technologie en het personaliseren van de gamer.

De MSI MEG 342C QD-OLED behoort tot de meest high-end serie in het MSI gaming monitor merk – de MEG serie. Het waardige, elegante en mythische ontwerp is niet alleen een legende in het uiterlijk, maar het ondersteunt ook MSI Gaming Intelligence, wat de kracht van MSI laat zien op het gebied van de integratie van hardware en software. Naast de ingebouwde slimme processor die op afstand kan worden bediend door een smartphone, bevat deze Sound Tune AI-ruisonderdrukking, mis nooit meer een opname met Smart Crosshair, de aanpassing van de licht- en kleurtemperatuur door slimme helderheidsfunctie en zelfs gamers kunnen veel ingebouwde -in functies zoals PBP/PIP, profielomschakeling en KVM-functie met slechts een paar klikken via de Gaming OSD-app.

Geheel nieuwe HMI 2.0-technologie (Human Machine Interface)
MSI onderzoekt en ontwikkelt continu de integratie en optimalisatie van software en hardware waarbij het pijnpunt van klanten centraal staat. MSI heeft een nieuwe HMI 2.0-technologie gelanceerd op basis van MSI heeft een leidende technische achtergrond in het ontwerp en de integratie van geavanceerde technologie. Geïntegreerde de gescheiden functies van persoonlijke pc en gamingmonitor in één gaming-draaiknop waarmee MSI gaming-desktop en monitor direct kunnen worden gesynchroniseerd met systeeminformatie en -functionaliteiten. Het OSD-menu van de monitor kan direct worden bediend via de Gaming Dial (HMI-functie) op de gaming-desktop, gamers hoeven alleen de game te selecteren die ze willen spelen, en de slimme processor verbindt automatisch de instellingen van de gaming-monitor en gaming-desktop met optimaliseer het systeem en de weergave met één klik, zodat spelers de soepelste en meest comfortabele game-ervaring krijgen. De nieuwste HMI2.0 zal de standaardfunctie zijn op de volgende generatie MEG AEGIS Ti5.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.