MSI lanceert Infinite X2-desktop PC’s met 13th gen Intel-CPU’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI heeft recent een nieuwe desktopcomputer aangekondigd onder de Inifite-serie, namelijk de MPG Infinite X2. Intern krijgt deze computer beschikking over een 13e generatie Intel processor en een grafische kaart van NVIDIA.

De MPG Infinite X2 herbergt een 240 mm AIO-vloeistofkoeler en gebruikt MSI’s exclusieve Silent Storm Cooling 2-technologie om de systeemtemperatuur te verlagen. De MPG Infinite X2 ondersteunt de nieuwste PCIe 5.0 voor meer bandbreedte. Het wordt geleverd met gestandaardiseerde onderdelen en ontwerpen zonder gereedschap voor eenvoudige upgrades. De ingebouwde high-speed Wi-Fi 6E en 2.5Gigabit LAN bieden razendsnelle connectiviteit.

Stille stormkoeling 2
De Infinite X2 heeft een AIO-vloeistofkoelerset om warmte via de bovenkant van het systeem af te voeren met een extra uitlaatventilator aan de achterkant. De Silent Storm Cooling 2 scheidt de componenten in verschillende kamers met een krachtige luchtstroom om de koelprestaties te verbeteren. Het bovenste stoffilter kan ook eenvoudig worden verwijderd voor een optimale luchtstroom.

Eenvoudig te upgraden
De MPG Infinite X2 is ideaal voor gameliefhebbers en kan na verloop van tijd eenvoudig worden geüpgraded met nieuwe onderdelen. Ontworpen met de gebruikerservaring in het achterhoofd, heeft het gehard glas dat gemakkelijk aan de zijkant kan worden verwijderd met schroeven, en gebruikers kunnen de M.2 SSD upgraden zonder gereedschap.

Zijpaneel van gehard glas
Het EMI-conforme glas zorgt niet alleen voor een helder zicht op het interieur, maar maakt ook opvallende RGB-verlichting mogelijk. Het lichteffect kan worden aangepast via MSI Mystic Light-software, waardoor het levendiger wordt.

MSI noemt nog geen specifieke samenstellingen of prijzen.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.