“MSI lanceert nieuwe laptops voor bedrijven”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI, een wereldleider op het gebied van gaminghardware en innovatieve zakelijke oplossingen, kondigt vandaag nieuwe zakelijke en productiviteitslaptops aan voor de Summit, Prestige en Modern Series met 12e generatie Intel® Core™-processor. MSI vernieuwt de hele bedrijfs- en productiviteitsproductlijn om voor iedereen die productiviteit nodig heeft dit te maximaliseren.

De Intel® Evo™-platformcertificering werd toegekend aan de Summit- en Prestige-serie vanwege hun lichtgewicht ontwerp, snelle respons en lange batterijduur. Discrete graphics, mogelijk gemaakt door NVIDIA, voeden de Summit- en Prestige-series om mensen te helpen hun passie te uiten en zakelijke professionals te helpen hun doelen te bereiken. De Summit Flip-modellen hebben ook een naadloos 360° 2-in-1-ontwerp dat gebruikmaakt van de mogelijkheid om via het aanraakscherm te wisselen naar tabletmodus. En voor de Modern-serie werkte de populaire Franse illustrator Lorraine Sorlet samen aan vier visuele ontwerpen die de serie nieuw leven inblazen met een meer “moderne” look. De robuuste line-up heeft een Business- of Productivity-laptop voor iedereen.

Summit Series: Gemaakt voor succes
De Summit Series is MSI’s topklasse Business & Productivity-laptop sinds de oprichting in 2019. Afgezien van de bestaande Summit E13 Flip Evo en Summit E16 Flip, voegt de nieuwe Summit E14 Flip Evo zich dit jaar bij de gelederen voor nog meer formaatopties voor verschillende gebruikersbehoeften. De Summit E16 Flip wordt aangedreven door NVIDIA® GeForce RTX™ Graphics om de prestaties verder te verbeteren. Het scherm wordt ook beschermd door Tobii Aware, waardoor de laptop automatisch wordt vergrendeld als de gebruiker niet in de buurt is of door het scherm wazig te maken voor nieuwsgierige blikken.

Blijf veilig met geïmplementeerde beveiliging op bedrijfsniveau, zoals webcam- en poortvergrendelingen, discrete TPM-ondersteuning, vingerafdruk- of IR-webcam en webcamstatusmelding. Veilig zijn betekent echter niet dat de Summit niet verloren kan gaan of misplaatst kan worden. Verlies nooit de laptop uit het oog met geïntegreerde Tile Finding-technologie. Met de gratis Tile-app activeer en lokaliseer je de Summit-laptops dichtbij of ver weg. Bovendien stelt AI-technologie de Summit in staat om de systeembron automatisch aan te passen op basis van het scenario. Met een groot aantal nieuwe functies zal de Summit-serie u helpen slagen.

Prestige Series: De Essentie van Elite
Het ontwerp van de Prestige-serie wordt gedreven door esthetiek. Zowel de Prestige 15 als de Prestige 14 hebben een dun en licht chassisontwerp voor draagbaarheid en toch betere thermiek. Dompel jezelf onder in lossless muziek met Hi-Res Audio in combinatie met DTS Audio Processing, voor een luisterervaring van hogere kwaliteit door codering met hogere bitsnelheid.

Blijf productief door zelfverzekerd te spreken en anderen duidelijker te horen. Kies tussen een NVIDIA® GeForce RTX™ Graphics- of Intel® Evo™-platform op basis van de prestatievoorkeur van de gebruiker. Zie het verschil met True Pixel-technologie, die beelden tot leven brengt met een verbluffende kleurprecisie. Profiteer van extra beveiliging met inloggen met gezicht of vingerafdruk om sneller in te loggen met opties zonder wachtwoord. Een lange batterijduur en snel opladen, zodat u langer productief kunt blijven door eenvoudig op te laden. Een harmonieuze mix van functies geeft de Prestige zijn prestigieuze naam.

Modern Series: Leef Altijd Gepassioneerd
De Modern Series is de dagelijkse favoriet voor trendsetters. Daarom werkte MSI samen met de Franse illustrator Lorraine Sorlet om vier verhalen te vertellen door middel van beelden die zijn geïnspireerd op liefde, werk en reizen. Trendy en toch verfijnd beschrijft de nieuwe facelift die de Modern krijgt; een nieuw chassisontwerp om de “moderne” look te laten zien. Kies een stijl die bij je dagelijkse leven past, met modieuze ontwerpen en Classic Black en Urban Silver-chassis. Met al deze gedachten over vorm verdient de Modern-serie zijn rechtmatige plek in de Business & Productivity-reeks met tal van productieve functies: een dunne rand biedt een hogere schermverhouding, een 180°-flipscherm zorgt voor eenvoudig delen, een vergroot touchpad zorgt voor beter scrollen, en een toetsenbord van volledige grootte biedt een volledige set sneltoetsen.

Prijzen en beschikbaarheid
MSI heeft nog geen precieze prijzen of beschikbaarheid bekendgemaakt voor de nieuwe laptops.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.