MSI lanceert op CES 2024 een aantal mid range gaming laptops


De MSI CYBORG 14 A13V is de nieuwste ‘’budget’’ gaming laptop, deze laptop is uitgerust met de Intel Core I7-H series processor en beschikt over een RTX 4050 of 4060. Ook beschikt deze laptop over een schitterend FHD+, 144 Hz, 16:10, 14 inch scherm. Twee opvallende kenmerken zijn de LAN Port achter in de laptop en dat de onderzijde van een gehard plastic gemaakt is waardoor deze laptop maar 1.6 kg weegt, de Amerikaanse prijs word $1,099.

De MSI CROSSHAIR 17 HX en 16 HX zijn ook een nieuwe aanwinst aan MSI haar laptop arrangement. MSI noemt deze laptops de nieuwe ‘’mid range’’ gaming laptops, uitgerust met een 14e generatie I7 en een RTX 4070 bevat deze laptop een RGB toetsenbord en een QHD 240 Hz scherm. Wat deze laptop speciaal maakt is dat hij niet alleen maar warmte uitlaten aan de achterkant heeft maar ook aan de zijkant, ook loopt er een gaaf design op de achterkant. Deze laptop is beschikbaar in 16 inch voor $ 1499 en de 17 inch voor $ 1799.

De Pulse 17 AI en de Pulse 16 AI zijn de eerste in deze lijst die uitgerust zijn met de Intel Core Ultra 9, ook bevat deze laptop een 4070 zodat je flink wat games kan spelen op deze laptop. De Pulse laptops hebben een opmerkelijk uiterlijk en een strallend RGB toetsenbord waarvan de WASD toetsen een ander design hebben als de resterende toetsen, ook beschikt deze laptop over een QHD+ 240 Hz IPS scherm. De prijs voor de Pulse serie is voor nu nog onbekend.

De laatste laptop van deze lijst is de Sword 17 HX en de Sword 16 HX, deze laptops zijn beide uitgerust met een Intel I7 14700HX en bevatten een RTX 4070 videokaart. ook deze laptop bevat een 240 Hz QHD IPS scherm wat het ideaal maakt voor alle soorten games. De prijs voor de Sword serie is nu nog onbekend.Bronnen: MSI CES

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?