MSI lanceert PRO MP161 draagbare 15,6 inch Full-HD monitor


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van MSI

MSI heeft de PRO MP161 aangekondigd, een 15,6-inch FHD draagbare monitor met een anti-reflectie IPS-paneel en een ultradunne behuizing. Deze draagbare monitor weegt slechts 0,75 kg (1,65 lbs) en heeft een ultradun profiel van 1,08 cm (0,4 inch). Ondanks zijn kleinere voetafdruk, wordt hij ook geleverd met twee ingebouwde luidsprekers. Bovendien neem je hem met een meegeleverde beschermhoes gemakkelijk overal mee naartoe.

MSI’s PRO MP161 helpt je om je scherm uit te breiden vanaf een laptop of het scherm te dupliceren vanaf een smartphone. Hierdoor kun je overal beter communiceren of effectiever informatie delen met anderen. Of je nu zakelijke gegevens controleert terwijl je onderweg bent, werkt of video’s bekijkt in een trein of games speelt met vrienden tijdens je vrije tijd, de PRO MP161 maakt je leven gemakkelijker.

De PRO MP161 heeft één mini-HDMI en twee USB Type-C hybride signaalaansluitingen die tegelijkertijd video- en stroomsignalen verzenden. Bovendien biedt het omkeerbare ontwerp van USB Type-C een snelle verbinding met laptops of andere compatibele apparaten, zoals smartphones, die Type-C & DP Alternate-modi ondersteunen.

PRO MP161 wordt ook geleverd met een uitklapbare standaard om hem op vlakke oppervlakken weer te geven, terwijl de kanteling eenvoudig kan worden aangepast voor comfortabele kijkhoeken en werkposities. Met deze handige ergonomische uitklapbare standaard met een ontwerp van 0° ~ 180° kan je het scherm in zowel portret- als landschapsmodus oriënteren. Terwijl de eerste ideaal is voor het bekijken van documenten, boeken, websites of coderen, is de laatste perfect voor presentaties en spreadsheets.



Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.