MSI lanceert Spatium M480 SSD voor PlayStation 5


MSI heeft een nieuwe versie van de Spatium M480-SSD uitgebracht als uitbreiding voor het opslaggeheugen van de PlayStation 5, de Spatium M480 PLAY. Deze NVMe 1.4 M.2-SSD heeft een PCIe 4.0-interface, waarmee deze sequentiële lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 7000MB/s en 6800MB/s kan behalen.

Het aluminium koelblok is speciaal aangepast voor de PlayStation 5, zodat deze ook in de behuizing past. Intern heeft de Spatium M480 een aantal technieken aan boord voor het corrigeren van gegevensfouten, zoals LPDC ECC en E2E. MSI geeft de M480 daarbij een garantie mee van 5 jaar.

Prijzen en beschikbaarheid
MSI heeft nog geen specifieke prijzen of beschikbaarheid genoemd voor de SSD’s. De Spatium M480 PLAY kan je op korte termijn in de winkel verwachten met 500GB, 1TB, 2TB en 4TB.Bronnen: MSI

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.